"LAFRUTTA" apvieno amatniecisku augļu un dārzeņu pārstrādi ar aprites ekonomikas principiem. Lieki sīrupi, kas rodas, gatavojot kandētus augļus un dārzeņus, tiek pārstrādāti dabīgās, bezglutēna mērces un šokolādes pastās, bagātinot tās ar autentiskām garšām. Mērces pieejamas saldās, skābās un pikantās versijās, un 2025. gadā tiks prezentētas jaunas šokolādes pastas.
2013. gadā Massimiliano Biaggioli, draugiem pazīstams kā Mammo, Cimini kalnos, Viterbo, Itālijā, nodibināja savu saimniecību, lai nodarbotos ar savu mīļāko augļu – aveņu – audzēšanu. Viņš specializējās auga visu daļu amatnieciskā pārstrādē. No augļiem viņš gatavoja aveņu kompotu, cukuru un sāli, kā arī pulveri. Bet viņš arī piešķīra jaunu vērtību lapām un stumbriem – “aizmirstajām daļām” –, pagatavojot aveņu lapu tēju un džinu.
Pateicoties šīm zināšanām, 2020. gadā Mammo dibināja zīmolu "LAFRUTTA". Šeit augļu un dārzeņu amatnieciska pārstrāde atbilst aprites ekonomikas redzējumam, saskaņā ar kuru nav atkritumu, bet tikai resursi. "LAFRUTTA" ir oriģināls, ar rokām darināts un aprites ekonomikas produkts. Mūsu produkti ir mūsu izvēle. Viss, ko mēs darām ik dienu, liecina par to, kā mēs redzam sevi kā pārtikas amatniekus.
Produktus iespējams kombinēt ar sieriem, žāvētiem gaļas izstrādājumiem vai dažādiem ēdieniem, padarot tos par universālu un ilgtspējīgu kulinārijas risinājumu.