"LAFRUTTA" – izteiksmīga garša, nulles atkritumi


"LAFRUTTA" apvieno amatniecisku augļu un dārzeņu pārstrādi ar aprites ekonomikas principiem. Lieki sīrupi, kas rodas, gatavojot kandētus augļus un dārzeņus, tiek pārstrādāti dabīgās, bezglutēna mērces un šokolādes pastās, bagātinot tās ar autentiskām garšām. Mērces pieejamas saldās, skābās un pikantās versijās, un 2025. gadā tiks prezentētas jaunas šokolādes pastas.

2013. gadā Massimiliano Biaggioli, draugiem pazīstams kā Mammo, Cimini kalnos, Viterbo, Itālijā, nodibināja savu saimniecību, lai nodarbotos ar savu mīļāko augļu – aveņu – audzēšanu. Viņš specializējās auga visu daļu amatnieciskā pārstrādē. No augļiem viņš gatavoja aveņu kompotu, cukuru un sāli, kā arī pulveri. Bet viņš arī piešķīra jaunu vērtību lapām un stumbriem – “aizmirstajām daļām” –, pagatavojot aveņu lapu tēju un džinu.

Pateicoties šīm zināšanām, 2020. gadā Mammo dibināja zīmolu "LAFRUTTA". Šeit augļu un dārzeņu amatnieciska pārstrāde atbilst aprites ekonomikas redzējumam, saskaņā ar kuru nav atkritumu, bet tikai resursi. "LAFRUTTA" ir oriģināls, ar rokām darināts un aprites ekonomikas produkts. Mūsu produkti ir mūsu izvēle. Viss, ko mēs darām ik dienu, liecina par to, kā mēs redzam sevi kā pārtikas amatniekus.

Produktus iespējams kombinēt ar sieriem, žāvētiem gaļas izstrādājumiem vai dažādiem ēdieniem, padarot tos par universālu un ilgtspējīgu kulinārijas risinājumu.

Uzzini vairāk: lafrutta.eu
Instagram: lafrutta_aamb
Facebook: Lafrutta

2048401761_15107.jpg
1366995790_15107.jpg
2092779405_15107.jpg
322710264_15107.jpg
263082054_15107.jpg
293112474_15107.jpg
1782958933_15107.jpg
732518863_15107.jpg
1244636965_15107.jpg
30302525_15107.jpg
1465182107_15107.jpg
263759942_15107.jpg
421576006_15107.jpg
275562704_15107.jpg
524683083_15107.jpg
63074368_15107.jpg
Pirkt biļeti