Siera ražotne "Mozzarella.lab" izstādē "Riga Food 2025" aicina apmeklētājus nobaudīt un iegādāties dažus no augstākās kvalitātes pasaulē iemīļotajiem itāļu svaigajiem sieriem – Mozzarella, Burrata, Stracciatella, Ricotta, Scamorza un Caciotta.
Nepalaidiet garām iespēju apmeklēt stendu D18!
Papildus degustācijām "Mozzarella.lab" piedāvā arī sadarbības iespējas potenciālajiem klientiem. Produkcija jau ir daudzu augstas klases restorānu, vadošo picēriju, premium klases lielveikalu un eko tipa pārtikas veikalu galvenā izvēle.
Rezervējiet tikšanās laiku neaizmirstamai degustācijai ar pārdošanas vadītāju Gianluca Ciabattini – pa tālruni +371 28310529 vai e-pastu Gianluca.Ciabattini@mozzarellalab.lv.
Galvenais "Mozzarella.lab" virziens ir svaigo sieru ražošana. Visi sieri tiek gatavoti no svaiga Latvijas lauku piena, tie izceļas ar unikālu garšu, tekstūru un izcilu kvalitāti. Siera ražošanas procesu iespējams vērot klātienē “Mozzarella.lab” ražotnē, kura atrodas "SKY" lielveikalā Berģos.
"Mozzarella.lab" siera ražotnes dvēsele ir siera meistars ar 40 gadu pieredzi Mauro Cassone no Dienviditālijas – reģiona, kas slavens ar bagātu autentisko roku darba recepšu mantojumu.
Kas padara “Mozzarella.lab” produktus īpašus:
Nāciet un iepazīstiet "Mozzarella.lab" izstādē "Riga Food 2025"!
Kontaktinformācija:
Mājaslapa – https://mozzarellalab.lv/
Instagram – https://www.instagram.com/mozzarella.lab/
Facebook – https://www.facebook.com/Mozzarella.LAB/
Pārdošanas menedžeris:
+371 28310529 – Gianluca Ciabattini
Gianluca.Ciabattini@mozzarellalab.lv
Ražotnes adrese:
"SKY" lielveikals, Rīgas-Siguldas šoseja 8, Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu novads, LV-1024, Latvija