Jaunums “Lāču” sortimentā – produkcijas līnija “RĪGA”


Izstādes "Riga Food 2025" laikā Latvijas Nacionālajā Kopstendā tiks prezentēta jauna "Lāču" produkcijas līnija ar nosaukumu "Rīga". Līnijā ietilpst divu veidu maizes – augļu maize un rudzu rupjmaize, kā arī divu veidu grauzdiņi – grauzdiņi ar tomātiem un baziliku, un grauzdiņi ar bekonu un mārrutkiem.

Jaunā produkcijas līnija "Rīga" apvieno tradicionālas vērtības ar mūsdienīgu garšu pieeju. Tajā ietilpst Augļu maize, kas bagātīgi papildināta ar sulīgiem augļiem un piešķir maizei vieglu saldumu un mājīgu aromātu, kā arī Rudzu rupjmaize, kas iemieso klasisku latviešu garšu – sātīga, ar izteiktu raksturu un autentisku rudzu maizes bagātību. Līniju papildina divu veidu kraukšķīgi grauzdiņi – Grauzdiņi ar tomātiem un baziliku, kas iepriecina ar vieglu Vidusjūras pieskaņu, un Grauzdiņi ar bekonu un mārrutkiem, kuru dūmakainā un pikantā garša piemērota spēcīgu sajūtu cienītājiem. "Rīga" ir garšu kolekcija, kas iedvesmota no tradīcijām, bet radīta, lai baudītu šodien.

Stendā paredzētas jaunās produkcijas degustācijas, produktu prezentācijas un citas aktivitātes (Maiznieku stendā).

Ceptuve "Lāči" ir dibināta 1993. gadā, un jau vairāk nekā 30 gadus tās misija ir kopt un saglabāt senās maizes cepšanas paražas, uzturot augstus kvalitātes un garšas standartus, ko atstāt mantojumā nākamajām paaudzēm. Uzņēmums turpina cept maizi gan pēc sentēvu receptēm, gan piedāvā jaunas garšas un daudzveidīgu konditorejas izstrādājumu klāstu – tortes, kūkas, kēksus, cepumus un konfektes. Katru gadu top jauni produkti, kas apvieno tradicionālās, Latvijai raksturīgās izejvielas un izgatavošanas paņēmienus ar modernām garšu kombinācijām un metodēm.

Plašāka informācija un jaunumi:
www.laci.lv

Facebook: CeptuveLaci
Instagram: @ceptuvelaci
TikTok: @ceptuvelaci

Pirkt biļeti