SIA “A’Polli” izstādē “Riga Food 2022” piedāvās astoņu veidu šokolādes ar riekstu pastu, ka arī jaunumu – unikālu dražeju līniju. Būs arī labas cenas!
Kad veidojām rūgtās šokolādes kolekciju ar riekstu pastām mēs sapņojām radīt ne tikai kvalitatīvu un dabīgu produktu, bet arī tādu, lai tas būtu garšīgs un veselīgs. Tā radās ideja šokolādes tāfelītēs iekļaut riekstu pastu – tā ir 100% dabīga pasta, kuru iegūst, izmantojot tradicionālo tehnoloģiju, sasmalcinot riekstus starp dzirnakmeņiem.
Šokolādes tāfelīte ar riekstu pastu – izsmalcināts deserts, apvienojošs sevī pārsteidzošu un ļoti izteiktu kakao pupiņu ar īpaši atlasīto riekstu garšu.
“A’Polli” ražo premium klases šokolādi pēc tehnoloģijas bean-to-bar (no pupiņas līdz tāfelītei). Tas nozīme, ka ražotāji, kas strādā pēc bean-to-bar tehnoloģijas neiepērk gatavu šokolādi, bet to ražo no nulles un kontrolē katru darbību no kakao līdz šokolādes tāfelēm.
Šokolādes sastāvā it tikai kakao pupiņas un cukurniedru cukurs, bez citām piedevām.
Kontakti:
instagram.com/apolli_chocolate
Facebook/Apolli_chocolate
WhatsApp: 26907933
Tālr.: 28842800