Izstādes “Riga Food 2022” apmeklētāji Inovācijas stendā varēs iepazīt “Rāmritu” dravas medus suflē ar dažādām piedevām.
Medus suflē ir pēc īpašas tehnoloģijas putots un ātri atdzesēts medus, kas ļaui radīt un saglabāt gaisīgu medus struktūru. Putošanas procesa laikā tiek pievienotas sublimētas/aukstumā žāvētas ogas, ziedi, garšvielas un citi ingridienti. Suflē jāuzglabā istabas temperatūrā.
Izstādē varēs pagaršot un iegādāties visus “Rāmriti” suflē. Būs pieejami arī dāvanu komplekti!
Jaunums!
“Riga Food 2022” varēs iepazīt jaunos suflē veidus ar ārstnieciskiem garšaugiem – kumelītēm, mārsilu un vībotni. Tas ir jauns solis vieglai zāļu tējas pagatavošanai! Medus suflē ar mārsilu var izmantot arī laša vai gaļas glazēšanai/marinēšanai, tas iedos arī jaunas garšu nianses salātiem.
“Rāmriti”
Iecavas pagasts. Dravnieks Otto Lodiņš
E-pasts: otto.lodinsh@gmail.com
facebook.com/ramriti