“ieDillo” – piešķir zupai latvisko garšu!
“ieDillo” stendā apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijā līdz šim nebijušu produktu – mājražošanas apstākļos radītiem dozētiem kaltētu garšaugu maisiņiem, kuri spēj piešķirt dažādām zupām, sautējumiem un citiem mūsu virtuvē pagatavojamajiem ēdieniem latvisko garšu. Pamata izejviela – kaltētas dilles.
“Riga Food 2022” tiks prezentēti visi seši kaltētu garšaugu maisiņu veidi, to skaitā arī šīs vasaras jaunums – dozēti kaltētu garšaugu maisiņi, kas radīti zivju zupas pagatavošanai.
Dozētu kaltētu garšaugu maisiņu "ieDillo" veidi:
- klasiskais
- ar pētersīļiem
- asais (ar čili pipariem)
- medījumiem (ar kadiķogām)
- ar ķiploku ziedkātiem
- zivju zupām
“ieDillo” ir ērts produkts, kas spēj atrisināt tik labi zināmu traucēkli – “peldošus garšaugus”, kurus vairs nevajadzēs “makšķerēt” no katla, jo tie visi: dilles, lauru lapas, smaržīgie pipari, melnie pipari un citi garšaugi atradīsies vienuviet – slēgtā, dozētā filtra maisiņā, ko radījis “ieDillo”.
“ieDillo” pielietojums Ievieto kaltētu garšaugu maisiņu katlā, ēdiena garšas uzlabošanai, pēc vārīšanas (līdz 30 minūtēm dārzeņu/zivju zupās un līdz 1 stundai – gaļas zupās) izņem no katla un utilizē. Ēdienam tiks piešķirta no garšaugiem iegūtā garša, bet paši garšaugi būs vienuviet – filtra maisiņā.
Praktiska dāvana, lielisks suvenīrs, lai prezentētu latvisko garšu ārzemēs un ērts produkts ikdienas maltītes pagatavošanā.
Dozēti kaltētu garšaugu maisiņi “ieDillo” tika radīti 2020. gadā. Mājražotājs, roku darbs. Dilānu ģimenes radīts produkts. Saimniecība atrodas Jēkabpils novadā.
Mājas lapa:
www.iedillo.lv (ir arī internetveikals)
Facebook:
Iedillo Instagram:
iedillo.lv