BALTIJAS VADOŠO IZSTĀŽU RĪKOTĀJS

Kā top gardie un veselīgie “Rūdolfa” produkti? Saruna ar “Lat Eko Food” vadītāju Egiju Martinsoni

Egiju Martinsoni dēvē par vietējās ekoloģiskās bērnu pārtikas ražošanas celmlauzi. Jo, pateicoties tieši viņai, daudzi Latvijas mazuļi ir tikuši pie ekoloģiskiem Latvijā audzētu augļu un ogu biezenīšiem. Tāpēc šoreiz “Uz zaļa zara” devās uz ražotni “Rūdolfs”!


Egija neslēpj gandarījumu, ka Latvijas burciņrūdolfam ir starptautiski panākumi – šo gadu laikā ir izdevies izaugt no maza nišas produkta par lielu ražotni, kura šobrīd eksportē savus biezeņus uz Krieviju, Kanādu, Ķīnu, Singapūru, Apvienotajiem Arābu Emirātiem utt. Katru gadu uzņēmums pārskata ražošanas procesus un domā, kā uzlabot videi draudzīgu darbību. 

“Sabiedrība ir jāizglīto, kas ir veselīgs dzīvesveids, kas ir bioloģisks produkts, kāpēc jāēd veselīgi un ko tas dod mūsu organismam un dzīvei. Cilvēkiem jāsaprot, ka veselīgs dzīvesveids nav modes lieta vai mārketinga komunikācija!” – tā Egija Martinsone. 
 
Pilnu ierakstu skaties “Uz zaļa zara” aizkadros YouTube!




Top