Aicinām uz izstādes “Riga Food 2022” mediju pasākumu!
29. augustā notiks Baltijas nozīmīgākās pārtikas izstādes “Riga Food 2022” preses konference, kurā informēs par izstādes plašo piedāvājumu un daudzveidīgo programmu, pavāru un barbekjū konkursiem, jaunākajiem produktiem, Baltijas inovācijām pārtikas nozarē un citām aktualitātēm.
“Riga Food 2022” preses konference notiks pirmdien, 29. augustā, plkst. 13.00 restorānā “Grill Bar Gastronome” delikatešu centrā “mc2” (Krasta iela 68 a)
Preses konferencē piedalīsies:
- Daina Saktiņa, Agroresursu un ekonomikas institūta Izstāžu daļas vadītāja;
- Ints Vīksna, Latvijas Tehnoloģiskā centra direktors;
- Svetlana Riškova, “Pavāru klubs” valdes priekšsēdētāja, pavāru konkursu rīkotāja;
- Vija Tirzmale, “Reaton” Pārtikas departamenta mārketinga daļas vadītāja Baltijā;
- Rolands Nežborts, izstādes “Riga Food” projekta vadītājs.
Jau mediju pasākumā varēs sajust “Riga Food” garšu un baudīt ko īpašu un nebijušu!- Gatavos trīskārtējais titula “Latvijas gada pavārs” ieguvējs, prestižā konkursa “Bocouse d’Or" Eiropas atlases dalībnieks – šefpavārs Dinārs Zvidriņš.
- Vīnu degustēt piedāvās Ukrainas vīna darītavas “46 Parallel Wine Group” un “My Wine”.
- Tikko grilētu gaļu baudīt aicinās “Grilētāju brālības” vadītājs Juris Titovs.
- Iepazīsim “Latvijas Maiznieku biedrības” biedru jaunākos produktus un satiksim maizes konkursa “Ēdiens kā zāles” žūrijas priekšsēdētāju – uztura speciālisti Zani Timpari.
- Degustēsim Latvijā radītus inovatīvos produktus:
“Got Foods” pienam alternatīvus produktus, piemēram, BEZpienu;
“InkaOga” un “SKIM Gardumi” sadarbībā tapušās želejkonfektes no fizāļu ogām;
“Rāmriti” gaisīgos un garšīgos medus suflē;
Alus darītavas “MIGLA” bagātīgi iesalaino alu “TALKA” ar grauzdētiem ķiplokiem.
No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem No 8. līdz 10. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde “Riga Food 2022”, kas piedāvās starptautisku un pašmāju uzņēmumu un organizāciju ekspozīcijas, meistaru un pārtikas produktu konkursus, jaunumu prezentācijas, izglītojošus seminārus, aizraujošus šovus, meistarklases un degustācijas.
“Riga Food 2022” piedalīsies vairāk nekā
400 uzņēmumu no vismaz 25 valstīm. Izstādē varēs apmeklē
11 valstu – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ungārijas, Ukrainas, Itālijas, Spānijas, Uzbekistānas, Gruzijas, Kanādas, Moldovas –
nacionālos kopstendus. Daudzveidīgi pasākumi Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru un pavārzelli, 9. septembrī izstādē notiks konkursi “Latvijas gada pavārs 2022” un “Latvijas gada pavārzellis 2022”, kur jaunie talanti cīnīsies par “Reaton Zelta pavārnīcu” un “Reaton Koka pavārnīcu”. Savukārt 10. septembrī norisināsies Baltijas profesionālo skolu komandu konkurss “Zero Waste Challange”. Visas trīs izstādes dienas Ķīpsalā darbosies Grila parks – būs grilēšanas un barbekjū paraugdemonstrējumi un konkursi. Detalizētu “Riga Food” pasākumu programmu skatiet: www.bt1.lv/rigafood/visit.php#events
Sekojiet „Riga Food” aktualitātēm: mājaslapā:
www.rigafood.lv sociālajos tīklos:
www.facebook.com/rigafood
www.instagram.com/fair_riga_food/
Foto no 2019. gada mediju pasākuma!