Valmieras tehnikums piedāvās inovatīvus produktus – sākot ar kaltētu ābolu garšvielu līdz skābētu kāpostu sulu
Arī šogad izstādē "Riga Food 2025" Valmieras tehnikuma audzēkņi piedāvās inovatīvus un veselīgus pašu radītus produktus, kas iepriecinās gan garšas kārpiņas, gan pārsteigs ar savu oriģinalitāti.
Degustācijai un iegādei pieejami šādi produkti:
Dzērieni un uzkodas:
- Spēka cepums ar cukuru;
- Spēka cepums ar medu;
- Plūškoka un cidoniju limonāde “Plūšiņš” – atsvaidzinošs un dabīgi izteiksmīgs dzēriens, kas lieliski atklāj Latvijas ogu bagātību;
Īpašie piedāvājumi:
- 5% ābolu etiķis – iecienīta piedeva dažādiem ēdieniem, kas ne tikai uzlabo garšu, bet arī atbalsta imunitāti, gremošanu, matu un ādas veselību;
- Kaltētu ābolu garšviela – lieliski papildina augļu un dārzeņu salātus, kā arī konditorejas izstrādājumus;
- Skābētu kāpostu sula (iekoncentrēta) – turpinot pērn ieviesto produktu līniju, šis dzēriens pārsteigs ar savu intensīvo garšu un labvēlīgo ietekmi uz veselību;
Katram stenda apmeklētājam būs iespēja doties nelielā, bet pārsteidzošā garšu ceļojumā. No atsvaidzinošas limonādes līdz spēka cepumiem un veselīgām piedevām – Valmieras tehnikuma piedāvājums radīts tiem, kas meklē jaunas garšas un vērtīgus produktus ikdienai.
Valmieras tehnikums ir viena no modernākajām izglītības iestādēm Latvijā. Skolā darbojas septiņas profesionālās laboratorijas, kurās jaunieši apgūst daudzveidīgas prasmes, bet mūžizglītības ietvaros mācības turpina arī viņu vecāki un vecvecāki. Vērtību pamatā ir kvalitāte, kompetence, mērķtiecība un mūsdienīgums – tās raksturo gan skolotājus, gan audzēkņus, gan visu tehnikuma saimi.
www.valmierastehnikums.lv
https://www.facebook.com/valmierastehnikums/
https://www.instagram.com/valmierastehnikums/
https://www.youtube.com/@ValmierastehnikumsVT
https://lv.linkedin.com/company/valmieras-tehnikums