Satiec Roberto un iepazīsti viņa pavārgrāmatas!


10. septembrī izstādē “Riga Food 2021” viesosies pavāršova “La Dolce Vita” vadītājs un šovu zvaigzne Roberto Meloni.  Izmanto lielisku iespēju un satiec viņu! Roberto ne tikai piedalīsies Baltijas labāko šefpavāru pavārgrāmatas “Baltic Chefs” atklāšanā "Riga Food" viesistabā, bet arī prezentēs savas grāmatas. Un viena no tām - “Pa bērnības garšām ar Roberto. 100 virtuves meistarstiķi”.

“Meistars + stiķis = meistarstiķis. Mūsu māmiņas ir meistari it visā. Īpaši virtuves stiķos. Šis ir 100 garšu stiķu palīgs gan ikdienišķi vienkāršām maltītēm, gan īpašām svētku reizēm, kad jāpārsteidz pašam sevi un citus,” – tā savu grāmatu “Pa bērnības garšām ar Roberto” raksturo Roberto.


Baltijas labāko šefpavāru pavārgrāmata
Uz Baltijas labāko šefpavāru pavārgrāmatas “Baltic Chefs” pirmo prezentāciju ikviens interesents ir aicināts plkst. 14.30. Jaunā grāmata sniedz līdz šim nebijušu ieskatu Baltijas kulinārijā un atspoguļo restorāna līmeņa ēdienus viegli saprotamā veidā, lai tos ikviens var pagatavot mājās. Grāmatas tapšanas aizkulisēs piedāvās ielūkoties “Baltic Chefs” projekta autors, viesnīcas “Pullman Riga Old Town Hotel” šefpavārs Artūrs Arnicāns un pavāršova “La Dolce Vita” vadītājs Roberto Meloni. “Ēdiens nav tikai cilvēku “benzīns”! Ēdiens ir bauda, labs garastāvoklis un mīlestība. Tiekamies izstādē “Riga Food 2021”, kur varēsiet doties gastronomiskā ceļojumā un uzzināt daudz noderīga par dažādām pasaules tautu virtuvēm,” aicina Roberto. Starp citu, abi viesi, izmantojot “Gemoss” un “Alpa” produkciju, pagatavos auzu pārslu bezglutēna pankūkas un mikrozaļumu salātus ar marinētu lasi, avokado un marakujas mērci.

Izstādes programmu skatiet: www.bt1.lv/rigafood/visit.php#events

https://www.facebook.com/Roberto-Meloni-125360130258/



386022261_10970.jpeg
1002076854_10970.jpeg
2000030767_10970.jpeg
1089971846_10970.jpg