“Lāči” prezentēs divas jaunas veselības maizes ar jodēto sāli


“Lāču” ceptuves gods un lepnums – divas jaunas veselības maizītes ar jodēto sāli, ko jau septembrī varēs nodegustēt Latvijas nacionālajā kopstendā “Riga Food 2021” Ķīpsalā.

Šķiedrvielu maize “V” ir no rudziem, kviešiem, miežiem un auzām. Maize “V” ir kaņepju proteīna maize, kuras galvenās vērtības ir:

Pilngraudu rudzu rupjmaize “B” ir no BIO rudzu miltiem un bagātinātu ar B grupas vitamīniem. “B” maizes galvenās vērtības ir:
Veseli ēduši!

"Lāči"
https://www.laci.lv/lv/produkti/
+371 66047555
maize@laci.lv
https://www.facebook.com/CeptuveLaci
https://twitter.com/ceptuvelaci



1818826864_10922.jpg