Button back

“Lāči” – tumšās šokolādes konfektes ar dzērvenēm un rudzu rīvmaizi “Latvija”


“Lāču” šokolādes meistari ir radījuši unikālas “Tumšās šokolādes konfektes ar dzērvenēm un rudzu rīvmaizi”. Zeltainie labības lauki ir izauklējuši Latvijas lepnumu – rudzu maizi. Un mežā augusi dzērvene, kura ir bagāta ar vitamīniem. Apvienojot šīs divas vērtības, ir radīta unikāla šokolādes konfekšu recepte, kas pilnībā apliecina latviskās garšas unikalitāti. Pilnveidojot tradicionālās sastāvdaļas, panākta unikāla un neaizmirstama garša.
Kategorija: Maize un miltu izstrādājumi
Produkta receptes radītāji un radīšanas gads: Normunds Skauģis, maizniekmeistars; Antra Riekstiņa, jauno produktu pārtikas tehnoloģe, 2022
Izcelsme: Radās ideja unikāla un ekskluzīva šokolādes meistardarba radīšanai, apvienojot “Lāču” rudzu rīvmaizi ar dzērvenēm.
Meistare: Antra Riekstiņa
Produkts pieejams: “Lāču” firmas veikali, internetveikalā www.laci.lv

1055010343_12883.jpg
700681725_12883.jpg