9. septembrī izstādē “Riga Food 2023” uz “GEMOSS” jubilejas skatuves norisināsies kūku konkurss “Paaudžu mantojums”, kuru vadīs “GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko. “Kūku konkurss ir lieliska iespēja kūku meistariem parādīt savas prasmes, cepēja rokrakstu, sava reģiona kulināro mantojumu un atrast jaunus klientus,” uzsver Ina.
Konkursa “Paaudžu mantojums” mērķis ir popularizēt īpašas kūku receptes cepšanas prasmes, veicināt to nodošanu no paaudzes paaudzē, kā arī, uzsvērt dabīgo produktu izmantošanas nozīmi kūku gatavošanā.
Viens no galvenajiem vērtēšanas kritērijiem būs dabīgie produkti un sezonas dabas veltes, kas izmantotas tortes pagatavošanā. Tāpat tiks vērtēta kūkas garša, noformējums (tikai ēdami dekori), sastāvdaļu oriģinalitāte un receptes stāsts.
Latvijas kūku meistari ir aicināti pieteikt dalību!
“GEMOSS” komanda aicina kūku meistarus, entuziastus un ikvienu, kuram kūku gatavošana ir sirdslieta, pieteikt dalību konkursā, parādīt savu oriģinalitāti un prasmes, kā arī veicināt savu atpazīstamību.
Pieteikt dalību var līdz 1. septembrim, aizpildot pieteikuma anketu: https://ej.uz/3iom
Konkursa nolikums: https://ej.uz/chv9
Žūrija un balvas
Konkursu vērtēs profesionāla žūrija – Latvijas vadošie konditori.
Pirmās trīs vietas iegūs “GEMOSS” dāvanu karti: 1. vieta – 500 eiro vērtībā, 2. vieta – 300 eiro, 3. vieta – 200 eiro vērtībā. Katrs konkursa dalībnieks saņems veicināšanas balvu.
Atbalsti savu favorītu klātienē!
Ikviens interesents ir aicināts 9. septembrī no plkst. 11.00–16.00 izstādē “Riga Food 2023” apmeklēt “GEMOSS” jubilejas skatuvi – vērot konkursu klātienē un atbalstīt savu favorītu. Turklāt skatītājiem būs iespēja vērtēt kūku vizuālo noformējumu.
Kūku konkursu “Paaudžu mantojums” organizē SIA “GEMOSS”.
Vairāk par konkursu lasi šeit