Button back

''SOIRA" cietais siers ''LĪLAVU''


Pēc Čedaras siera tehnoloģijas gatavots cietais siers, nogatavināts nebalinātas kokvilnas audumā. Nokožot sieru, tas šķiet ciets, taču, pateicoties nogatavināšanas procesam, kūst uz mēles līdzīgi šokolādei, atbrīvojot piesātinātas augļu un zemes notis garšā, ar čedarētam sieram raksturīgo skābumiņu un pilnīgu riekstu un sviesta pēcgaršu. Siers ir saņēmis trīs zelta zvaigznes pasaules lielākajā pārtikas vērtēšanas sistēmā “British Great Taste”.
Kategorija: Piens un piena produkti (t. sk. kazas un aitas piena produkti)
Produkta receptes radītāja un radīšanas gads: Inga Āriņa-Vilne, 2018
Izcelsme: Siers “LĪLAVU” radies, siernīcas kolektīvam domājot par senākā pagātnē tradicionālu čedarēto sieru nogatavināšanu kokvilnas audumā.
Meistars: Inga Āriņa-Vilne
Produkts pieejams: Latvijas TOP restorānos, “Stockmann”, “SKY”, “Gemoss”, “RIMI Klēts”
Vidējā cena: 30,00 EUR

1119282178_12689.jpg