“GEMOSS” aicina uz pasākumiem izstādē “Riga Food 2022”


Visas trīs dienas izstādē “GEMOSS” ekspozīcijā (stenda Nr. C8/D9) darbosies barista Kārlis Lībeks, bārmenis Andris Reizenbergs un šefpavāre Ina Poliščenko. Apskati programmu un tiekamies “Riga Food 2022”!

8. septembris, piektdiena


11.40–12.00 Kafijas dzērienu dekorēšana. 

L’Artiste deserta mērces – zīmuļi
Kārlis Lībeks, barista

12.00–13.00 Pasaules kokteiļu klasika bezalkoholiskā versijā
Negroni, Old Fashioned, Dry Martini un citu populāru kokteiļu garšas bez alkohola
Andris Reizenbergs, bārmenis

13.00–13.40 Tendences kafijas pasaulē
Origami un Flair Espresso brūvrīki, nitro kafijas ķiršu limonādes degustācija
Kārlis Lībeks, barista

14.00–14.30 Inovatīvi augu valsts ēdieni

Strukturētās zirņu pārslas ar garšvielām: pagatavošana un degustācija
Ina Poliščenko, šefpavāre

14.30–15.00 Smūtiji: oriģinālas garšas un izejvielas
La Fruitiere biezeņi, alternatīvie piena dzērieni, sēklas un augu pulveri, Vitamix blenderi
Ina Poliščenko, šefpavāre

15.30–16.30 Idejas biznesam: Street Food gatavošanas iekārtas
Vafeļu panna BUBBLE, hotdogu grils, karstmaižu grils – lietošana un receptes
Ina Poliščenko, šefpavāre

16.30–17.30 Gudra saimniekošana profesionālā virtuvē
Ilgtspējīgas iekārtas darba, laika un izejvielu resursu taupīšanai
Ina Poliščenko, šefpavāre

9. septembris, piektdiena

11.00–12.00 Gudra saimniekošana profesionālā virtuvē
Ilgtspējīgas iekārtas darba, laika un izejvielu resursu taupīšanai
Ina Poliščenko, šefpavāre

12.00–12.30 Inovatīvi augu valsts ēdieni
Strukturētās zirņu pārslas ar garšvielām: pagatavošana un degustācija
Ina Poliščenko, šefpavāre

13.00–14.00 Pasaules kokteiļu klasika bezalkoholiskā versijā
Negroni, Old Fashioned, Dry Martini un citu populāru kokteiļu garšas bez alkohola
Andris Reizenbergs, bārmenis

14.00–14.20 Kafijas dzērienu dekorēšana
L’Artiste deserta mērces – zīmuļi
Kārlis Lībeks, barista

14.20–15.00 Tendences kafijas pasaulē
Origami un Flair Espresso brūvrīki, nitro kafijas ķiršu limonādes degustācija
Kārlis Lībeks, barista

15.20–15.50 Smūtiji: oriģinālas garšas un izejvielas
La Fruitiere biezeņi, alternatīvie piena dzērieni, sēklas un augu pulveri, Vitamix blenderi
Ina Poliščenko, šefpavāre

16.20–17.20 Idejas biznesam: Street Food gatavošanas iekārtas
Vafeļu panna BUBBLE, hotdogu grils, karstmaižu grils – lietošana un receptes
Ina Poliščenko, šefpavāre


10. septembris, sestdiena

10.30–11.00 Smūtiji: oriģinālas garšas un izejvielas
La Fruitiere biezeņi, alternatīvie piena dzērieni, sēklas un augu pulveri, Vitamix blenderi
Ina Poliščenko, šefpavāre

11.00–11.30 Inovatīvi augu valsts ēdieni
Strukturētās zirņu pārslas ar garšvielām: pagatavošana un degustācija
Ina Poliščenko, šefpavāre

12.00–13.00 Idejas biznesam: Street Food gatavošanas iekārtas
Vafeļu panna BUBBLE, hotdogu grils, karstmaižu grils – lietošana un receptes
Ina Poliščenko, šefpavāre

13.00–14.00 Gudra saimniekošana profesionālā virtuvē
Ilgtspējīgas iekārtas darba, laika un izejvielu resursu taupīšanai
Ina Poliščenko, šefpavāre

14.30–15.30 Pasaules kokteiļu klasika bezalkoholiskā versijā
Negroni, Old Fashioned, Dry Martini un citu populāru kokteiļu garšas bez alkohola
Andris Reizenbergs, bārmenis



1254683863_11775.jpg
1888125380_11775.jpg
1014914860_11775.jpg
1489837425_11775.jpg
751184778_11775.jpg
1793055050_11775.jpg
1801465150_11775.jpg
541321031_11775.jpg