Rīgas plānošanas reģiona uzņēmēji un mājražotāji reģiona garšu veidos pārtikas izstādē “Riga Food 2022”


Arī šogad pārtikas izstādē “Riga Food 2022” Rīgas plānošanas reģiona stendā pārstāvēti dažādi reģiona mazie uzņēmēji un pārtikas mājražotāji, kuru vidū būs ne tikai jau iepriekš iepazītie.


“Baltijas nozīmīgākajā pārtikas nozares notikumā esam gandarīti atbalstīt mazos produktu ražotājus, kuri, darot ikdienas darbu, kopā veido unikālu Rīgas reģiona garšu! Atbalsta pasākuma mērķis ir prezentēt un popularizēt vietējo produktu, ko ražo reģiona mazie uzņēmēji vai mājražotāji, veicinot novada un reģiona garšas atpazīstamību, kā arī kopīgi veidot gastrotūrisma reģiona atpazīstamību. Izstādes pirmajā dienā vienmēr ir interesanti pavērot, kādu kopējo garšu izveidojuši mūsu dalībnieki – jāatzīst, ka tā vienmēr ir lieliska, produkti svaigi, kvalitatīvi – viens otru papildina. Redzams, ka uzņēmēji ar katru gadu attīstās, vairāk piedomā par produktu realizāciju, mārketingu un šo iemeslu dēļ turpina sadarbību arī ar mums, izmantojot izglītošanās iespējas u.c. aktivitātes,” stāsta Rīgas plānošanas reģiona Reģionālās attīstības koordinācijas nodaļas vadītāja Dace Grīnberga.

Regulāra dalība izstādē Rīgas plānošanas reģiona stenda organizatoriem devusi iespēju iepazīt un izveidot sadarbību ar dažādiem uzņēmējiem, bet arī šogad ar Rīgas plānošanas reģionā ietilpstošo pašvaldību starpniecību dalībai “Riga Food 2022” aicināti pieteikties jauni uzņēmēji no Rīgas, Jūrmalas, kā arī Mārupes, Ķekavas, Olaines, Ropažu, Ādažu, Siguldas novadiem.
 
Dalību Rīgas plānošanas reģiona stendā jau apstiprinājuši tādi uzņēmumi kā “Garkalnes mājas vīni” (Pūces vīni), “Giline for life”, Mārlapiņi, SimMaize, “Salduma maģija” u.c.
 
No 2022. gada 8. līdz 10. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares pasākums – izstāde “Riga Food 2022”, kuras piedāvājumā būs starptautisku un pašmāju uzņēmumu ekspozīcijas, inovāciju un jaunāko produktu prezentācijas, meistaru un pārtikas produktu konkursi, aizraujoši šovi, izglītojošas meistarklases un degustācijas. Trīs dienas Ķīpsalā pārtikas nozares profesionāļi varēs iepazīt aktuālo nozarē, iegūt jaunus kontaktus, veicināt sadarbību un sava biznesa attīstību, savukārt gardēži – vērot šovus, degustēt jaunākos produktus un smelties idejas savai ēdienkartei.

Papildu informācija:
Dace Grīnberga,
Rīgas plānošanas reģiona Reģionālās attīstības koordinācijas nodaļas vadītāja
Telefons: +371 67559820
E-pasts: dace.grinberga@rpr.gov.lv



237357375_11747.jpg
1334320390_11747.jpg
1192311666_11747.jpg
562900578_11747.jpg
672274749_11747.jpg
1051644954_11747.jpg
1401618902_11747.jpg
1564787160_11747.jpg
1670989744_11747.jpg
1371435747_11747.jpg