“Lāču” īstā rupjmaize ar samazinātu cukura daudzumu


Maizes ceptuve “Lāči” ir padomājuši arī par tiem, kuriem sirdij tuvs veselīgs dzīvesveids un maizniekmeistari ir samazinājuši cukuru Īstai rupjmaizei. Īstu rupjmaizi sauc par latviešu tautas simbolu. Pirmatnēja pēc skata un garšas. Tāpat kā agrāk – cepta ar malku kurinātā krāsnī uz klona. Katru klaipu meistars veido ar rokām. No rupja maluma rudzu miltiem, bez jebkādiem uzlabojumiem, ilgstoši raudzēta, nodrošinot labas cepšanas īpašības, nemainīgu garšu, smaržu un visaugstāko uzturvērtību – arī ilgstoši uzglabājot. Šādi raudzējot rodas fermenti, kuru sastāvā esošie vitamīni ir vairākas reizes efektīvāki par sintētiskajiem.