Tūrisma tirdziņš ir noslēdzies!


11. septembrī Ķīpsalā noslēdzās Tūrisma tirdziņš, kas notika vienlaikus ar pārtikas izstādi “Riga Food 2021”. Trīs dienu laikā apmeklētāji vienuviet Ķīpsalā varēja plānot un iegādāties rudens/ziemas ceļojumus, kā arī baudīt gastronomisko ceļojumu pārtikas izstādes piedāvājumā.

Tirdziņā tuvākus un tālākus ceļojumus piedāvāja tūrisma aģentūras “Atlantic Travel” un “Nikos Travel”, savukārt iedvesmu Latvijas apceļošanai apmeklētāji varēja smelties Kurzemes, Latgales, Ventspils un Lauku ceļotāja stendos, kā arī Saviļņojošās Vidzemes ekspozīcijā. Tirdziņa apmeklētājus sveicināja arī “Kvasa puika”.

Paldies Tūrisma tirdziņa dalībniekiem un apmeklētājiem! Trīs dienas Ķīpsalā valdīja svētku prieks par satikšanos klātienē. Apmeklētāju plūsma pārliecinoši parādīja, ka cilvēki bauda iespēju būt tirdziņā un izstādē bez ierobežojumiem. Varēja novērot, ka vēlme ceļot pa Latviju un uz ārzemēm ir liela. Tāpēc aicinām ieplānot nozīmīgāko tūrisma notikumu – “Balttour 2022”, kas notiks jau pēc pieciem mēnešiem.

Uz tikšanos no 4. līdz 6. februārim tūrisma izstādē-gadatirgū “Balttour 2022”!
Uzņēmumi un organizācijas ir aicināti sazināties ar projekta vadītāju Daini Brici (dainis.bricis@bt1.lv), lai jau laicīgi rezervētu ekspozīcijas laukumu izstādē “Balttour 2022”. Vairāk par izstādi: www.balttour.lv.

Tūrisma tirdziņš ir noslēdzies

 

 

 

Copyright © www.bt1.lv • 2021