RIGA FOOD 2025

5. septembrī
11.00-12.00
Diskusija “Vai kafija maina mūs, vai mēs mainām kafiju?”
Kafija ir vairāk nekā dzēriens – tā ir sajūta, rituāls un stāsts, kas vieno gan profesionāļus, gan ikdienas baudītājus. Diskusijā satiksies Latvijas kafijas eksperti, grauzdētāji un zinātnieks, lai brīvā sarunā dalītos pārdomās par to, kas notiek kafijas industrijā, kādi ir jaunumi un kā mainās mūsu skatījums uz kafiju – no ikdienas krūzes līdz globālajām tendencēm. Mērķis: radīt brīvu un iedvesmojošu sarunu par kafijas nozīmi, attīstību un nākotni, apvienojot dažādas perspektīvas – zinātnisko, profesionālo un baudītāja. Galvenie sarunas punkti: Ko nozīmē kafija un ar ko mums tā asociējas (filozofisks skatījums); Kas šobrīd ir pats aizraujošākais kafijas segmentā katram dalībniekam; Kā ir mainījusies mūsu uztvere un pieredze, skatoties uz kafiju; Kā klimats, politika un tehnoloģijas ietekmē kafijas industriju; Pārdomas par kafijas nākotni no industrijas un tehnoloģiju skatpunkta; Brīvais mikrofons klausītājiem.