Kā top gardā ''Ķelmēnu'' maize? Saruna ar saimniecības īpašnieku Juri Pauloviču


Gardā Ķelmēnu rupjmaize daudzās ģimenēs galdā tiek celta teju katru dienu. Šoreiz devāmies uz Gulbenes rajona Rankas pagastu, kur jau 30 gadus bioloģiskajā zemnieku saimniecībā “Ķelmēni” veiksmīgi saimnieko Jura Pauloviča ģimene.

Ja arī tu vēlies uzzināt kā veiksmīgi saimniekot, kā pilnīgi bez ķīmijas lielsaimniecībā izaudzēt bioloģisku labību bez nezālēm un, galu galā, cept veselīgu maizi – skaties “Uz zaļa zara” 6. sēriju!

Bet par to kā noturēt jauniešus laukos, kā viss sākās un vēl daudz ko citu, kas palika aiz raidijuma kadriem - skaties YouTube: www.youtube.com/watch?v=Y2DlZ_lC1uc


© Green Expo Riga 2019, z/s "Ķelmēni"