BALTIJAS VADOŠO IZSTĀŽU RĪKOTĀJS

Izstādē “Riga Food 2019” pavāri sacentīsies par iekļūšanu prestižā konkursa “Bocuse d'Or” pusfinālā!

Latvijas Pavāru klubs ir saņēmis oficiālu ielūgumu piedalīties prestižajā konkursā “Bocuse d’Or”, kura pusfināls norisināsies 2020. gada pavasarī Tallinā.

Šogad septembrī Baltijas plašākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2019” notiks konkursa “Latvijas pavārs 2019” nacionālā atlase. Konkursa uzvarētājiem būs iespēja pieņemt izaicinājumu un ieiet vēsturē kā pirmajiem, kas piedalīsies pasaulslavenajā konkursā “Bocuse d’Or”.

Konkurss “Bocuse d’Or” notiek reizi divos gados. Lai piedalītos konkursa finālā, vispirms dalībnieki ir jāiziet kvalifikāciju kontinentālās atlases pasākumos. 2018. gada konkursā piedalījās “Bocuse d’Or Europe”, Āzijas un Klusā okeāna reģiona “Bocuse d’Or” un Latīņamerikas “Bocuse d’Or”, un pirmo reizi arī “Bocuse d’Or Africa” labākie dalībnieki. Šis konkurss atklāj pasaulei tās labākos kulinārijas mākslas talantus!




Top