Aicinām mediju pārstāvjus apmeklēt “Riga Food 2023” preses konferenci!
24. augustā, ceturtdien, plkst. 12.00 viesnīcas “Pullman Riga Old Town” konferenču zālē “Appaloosa” (Jēkaba ielā 24, Rīgā) notiks Baltijas nozīmīgākās pārtikas izstādes “Riga Food 2023” mediju pasākums, kurā informēs par daudzveidīgo ekspozīciju un plašo pasākumu programmu.
Preses konferences dalībnieki izstāstīs par pavāru, pavārzeļļu, bārmeņu un grila meistaru konkursiem, pārtikas kvalitātes konkursu “The Baltic Taste Award”, starptautisko sidra konkursu, “French Gourmet Day”, Baltijas inovācijām pārtikas nozarē un citām aktualitātēm.
Mediju pasākumā piedalīsies:
Asoc. prof., Dr. oec. Ingūna Gulbe, Agroresursu un ekonomikas institūta Lauksaimniecības tirgus veicināšanas centra vadītāja;
Ints Vīksna, Latvijas Tehnoloģiskā centra valdes priekšsēdētājs;
Asnāte Ziemele, asociācijas “Lauku ceļotājs” vadītāja;
Ieva Treija, “Gemoss” īpašniece un vadītāja;
Svetlana Riškova, “Pavāru kluba” biedre, pavāru konkursu rīkotāja, konkursa “The Baltic Taste Award” žūrijas priekšsēdētāja;
Rolands Nežborts, izstādes “Riga Food” projekta vadītājs;
Maša Bunosa (Masha Bunos), “France Group Consulting Bureau” projektu vadītāja, “French Gourmet Day” organizatore (videouzruna angļu val.)
Jau mediju pasākumā varēs sajust “Riga Food” atmosfēru – nogaršot ko īpašu un nebijušu!
Vegāno kamambēru, fetu un mozzarellu nogaršot aicinās “LifeTree Cheese”.
Ar veselīgām dārzeņu maltītēm iepazīstinās “Legomo”.
Vegānos cepumus ar rabarberu šķiedrvielu pulveri piedāvās “Safīra–L”.