Trīs dienu ideju attīstības laboratorija izstādē “Riga Food 2025”
4.–6. septembrī izstādē “Riga Food 2025” norisināsies “EIT Food Challenge Labs 2025” – Beyond the Pea – trīs dienu ideju attīstības laboratorija, kuras mērķis ir radīt ilgtspējīgus un praktiski pielietojamus risinājumus, balstoties uz zirņu pārstrādes blakusproduktu potenciālu.
“EIT Food Challenge Labs 2025” ir Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta (EIT) pārtikas industrijas zināšanu un inovāciju kopienas “EIT Food” iniciatīva. Latvijā to īsteno Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte (LBTU) kā “EIT Food Hub Latvija”, sadarbībā ar “BirgerMind”, kas nodrošina pasākuma organizatorisko atbalstu un prototipēšanas procesu, un “ASNS Ingredient”, kas izvirza aktuālos uzņēmējdarbības izaicinājumus un piešķir naudas balvas labāko risinājumu autoriem.
Pasākums notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, nodrošinot dalībniekiem unikālu iespēju prezentēt savas idejas, sazināties ar nozares pārstāvjiem un uzstāties uz “Riga Food 2025” Galvenās skatuves.
Divi izaicinājumi no “ASNS Ingredient”:
Klātienes darbs izstādē Ķīpsalā:
4.–5. septembrī (plkst. 9.00–18.00)
6. septembrī (plkst. 9.00–16.00)
Vieta: Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā, Rīga
Darba valoda: angļu
Pieteikšanās līdz 21. augustam!
Papildu informācija par “EIT Food Challenge Labs 2025” iegūsti, sazinoties ar organizatoriem – “EIT Food” pārstāvniecību Latvijā, rakstot uz e-pastu: eitfood@lbtu.lv.