Katalogs - RIGA FOOD 2022


SVEBA-DAHLEN BALTIC OÜ

IEKĀRTAS UN APRĪKOJUMS KONDITOREJĀM UN MAIZES CEPTUVĒM


Stends: D12/E3
Valsts:  Latvija

“Sveba-Dahlen Baltic” OÜ ir uzņēmums, kas piedāvā ražošanas, pārstrādes un apstrādes iekārtas maizes, maizes un konditorejas izstrādājumu ražotājiem, maizes ceptuvēm, konditorejas cehiem, picērijām, kā arī HoReCa nozares uzņēmumiem.
Sveba-Dahlen Baltic OÜ is a company that offers manufacturing, processing and treatment equipment for bread and bread product bakeries, pastry shops, pizzerias, as well as companies of the hotel–restaurant–café (HoReCa) sector.
“Sveba-Dahlen Baltic OU” – предприятие, предлагающее оборудование по производству, переработке и обработке хлеба, хлебных и кондитерских изделий для хлебопекарен, кондитерских цехов, пиццерий, а также предприятий гостинично-ресторанного сектора и кафе (HoReCa).

Kontakti

location_on Nurme 5A, 71008 Viljandi, Estonia / Dzelzavas iela 49 k-1, Rīga, LV-1007, Latvija
link www.sveba-dahlen.lv; www.wodschow.dk
email info@sveba-dahlen.ee; gundars.svikis@sveba-dahlen.ee
phone 372 4351562 / 4351561 / 29562563
person Marge Tirgo, Gundars Sviķis

Preču zīmes
SVEBA-DAHLEN; GLIMEK; WODSCHOW (VARIMIXER BEAR); JEROS; WINTERHALTER; GIORIK; BAKERS; MIMAC; DAUB; EFFEDUE; RONDO; JAC; UNIS COOL; AFINOX; COLDLINE; KEMPLEX; MACPAN; TELME; KOLHER; PAVONI; SELMI; KÖNIG; BAKON
Nozares

11 Sabiedriskās ēdināšanas tehnoloģijas un produkti

11.1 Lielo virtuvju sistēmas

11.2 Pārtikas dalīšanas sistēmas un iekārtas

11.14 Ledusskapji un saldētavas

11.18 Dziļās saldēšanas - iekārtas un sistēmas

11.28 Veltnēšanas iekārtas

11.29 Dispenseri

11.30 Dozatori

11.41 Iekārtas un ierīces ēdināšanai

11.45 Mīcīšanas un jaukšanas iekārtas

11.54 Pannas picu cepšanai

11.58 Maisīšanas un kulšanas iekārtas

28.3 Kuteri

29.2 Iekārtas maisīšanai un homogenizācijai

29.5 Atdzesēšanas un saldēšanas iekārtas

32 Maizes, konditorejas iekārtas

32.1 Mīklas apstrādes un pārstrādes iekārtas

32.2 Mīklas maisītāji un kūlēji

32.3 Krāsnis


* Katalogā ir ievietota dalībnieku iesniegtā informācija, un par tās saturu ir atbildīgs izstādes dalībnieks.