Katalogs - RIGA FOOD 2021


SUDRABLĪNIS

LIELISKA GARŠA, NEVAINOJAMA KVALITĀTE!


Stends: B10 / C9
Valsts:  Latvija

Vadošais dabīgo ikru pārstrādes uzņēmums Baltijā. Ģimenes uzņēmums, kas klientiem piedāvājam plašu dažādu dabīgo zivju ikrus un zivs produktus. Jaunums: "EXPRESS GOURMET" jauna ēdienu kategorija, kas ļauj izbaudīt restorāna klases ēdienu neizejot no mājām vai darba vietas.
The leading natural roe processing company in the Baltics. A family run business that offers customers a wide range of natural fish roe and fishery products. New: "EXPRESS GOURMET" a new food category that allows you to enjoy restaurant-class food without leaving home or work.
Ведущее предприятие по переработке икры в странах Балтии. Семейный бизнес, предлагающий покупателям широкий ассортимент натуральной икры и рыбных продуктов. Новинка: «EXPRESS GOURMET» - новая категория продуктов, позволяющая наслаждаться едой ресторанного класса, не выходя из дома или c работы.

Kontakti

location_on A. Dombrovska 23, Riga, LV-1015, Latvija
link www.sudrablnis.lv, www.experssgourmet.lv
email info@sudrablinis.lv
phone 371 25134144
person Jevgenijs Kasimovs

Preču zīmes
SUDRABLINIS (LVA); EXPRESS GOURMET (LVA)
Nozares

2 Konservi, gatavi ēdieni, zupas,mērces, garšvielas, žāvēti augļi un dārzeņi

2.15 Gatavi ēdieni (skat. Saldēti produkti)

2.20 Zivju salāti un citi zivju ēdieni (skat. Zivis)

RIGA FOOD GOURMET

2.84 Delikateses

2.99 Veģetārie produkti

4 Zivis, vēžveidīgie, moluski, jūras veltes

4.1 (skat. Saldēti produkti)

4.4 Sālītas zivis

4.5 Kūpinātas zivis

4.11 Kaviārs

4.12 Zivju salāti un citi zivju ēdieni (skat. Delikateses)

4.13 Citi zivju ēdieni (skat. Saldēti produkti)

4.15 Suši

4.16 Gatavi zivju ēdieni

5.9 Zivju produkti

5.12 Gatavie ēdieni (skat. Prezervi, Delikateses)

6.12 Zivju produkti (skat. Zivis)

6.13 Jūras produkti (skat. Zivis)

6.17 Svaigi gaļas ēdienu pusfabrikāti

6.18 Svaigi zivju ēdienu pusfabrikāti

6.19 Svaigi veģetāro ēdienu pusfabrikāti

7.27 Kausētais siers

7.28 Kausētā siera produkti


* Katalogā ir ievietota dalībnieku iesniegtā informācija, un par tās saturu ir atbildīgs izstādes dalībnieks.