Katalogs - RIGA FOOD 2021


SVEBA-DAHLEN BALTIC OÜ

IEKĀRTAS UN APRĪKOJUMS KONDITOREJĀM UN MAIZES CEPTUVĒM


Stends: D4
Valsts:  Latvija

“Sveba-Dahlen Baltic” OÜ ir uzņēmums, kas piedāvā ražošanas, pārstrādes un apstrādes iekārtas maizes, maizes un konditorejas izstrādājumu ražotājiem, maizes ceptuvēm, konditorejas cehiem, picērijām, kā arī HoReCa nozares uzņēmumiem.
Sveba-Dahlen Baltic OÜ is a company that offers manufacturing, processing and treatment equipment for bread and bread product bakeries, pastry shops, pizzerias, as well as companies of the hotel–restaurant–café (HoReCa) sector.
“Sveba-Dahlen Baltic OU” – предприятие, предлагающее оборудование по производству, переработке и обработке хлеба, хлебных и кондитерских изделий для хлебопекарен, кондитерских цехов, пиццерий, а также предприятий гостинично-ресторанного сектора и кафе (HoReCa).

Kontakti

location_on Nurme 5A, 71008 Viljandi, Estonia / Dzelzavas iela 49 k-1, Rīga, LV-1007, Latvija
link www.sveba-dahlen.lv; www.wodschow.dk
email info@sveba-dahlen.ee; gundars.svikis@sveba-dahlen.ee
phone 372 4351562 / 4351561 / 29562563
person Marge Tirgo, Gundars Sviķis

Preču zīmes
SVEBA-DAHLEN; GLIMEK; WODSCHOW (VARIMIXER BEAR); JEROS; WINTERHALTER; GIORIK; BAKERS; MIMAC; DAUB; EFFEDUE; RONDO; JAC; UNIS COOL; AFINOX; COLDLINE; KEMPLEX; MACPAN; TELME; KOLHER; PAVONI; SELMI; KÖNIG; BAKON
Nozares

5.15 Picas

5.16 Cepti produkti

8 Maize, konditorejas izstrādājumi, uzziežamie produkti, karstie dzērieni

8.1 Maize

8.2 Sausiņi

8.7 Kūkas

8.8 Konditoreja

8.9 Cepumi

8.10 Citi svaigi konditorejas izstrādājumi

8.11 Cepumi un smalkmaizītes

8.12 Vafeles

8.13 Vafeļu turziņas

8.14 Kūku pamatnes

8.15 Glazūras

11 Sabiedriskās ēdināšanas tehnoloģijas un produkti

11.1 Lielo virtuvju sistēmas

11.2 Pārtikas dalīšanas sistēmas un iekārtas

11.3 Pārtikas izdales sistēmas un ierīces

11.4 Pārtikas transportēšanas sistēmas

11.10 Gatavošanas-dzesēšanas tehnoloģijas

11.11 Gatavošanas-sasaldēšanas tehnoloģijas

11.12 Gatavošanas un atdzesēšanas tehnoloģija

11.13 Gatavošanas un saldēšanas tehnoloģija

11.14 Ledusskapji un saldētavas

11.15 Leduskapji un saldētavas-letes

11.16 Ledusskapji un saldētavas - vitrīnas

11.17 Ledusskapji un saldētavas - kameras

11.18 Dziļās saldēšanas - iekārtas un sistēmas

11.19 Saldējuma automāti

11.25 Cepamās plītnes

11.26 Dubultkatli (bain-maries)

11.28 Veltnēšanas iekārtas

11.29 Dispenseri

11.30 Dozatori

11.41 Iekārtas un ierīces ēdināšanai

11.45 Mīcīšanas un jaukšanas iekārtas

11.46 Ēdienu gatavošanas rīki

11.47 Ēdienu gatavošanas piederumi

11.51 Tvaicētāji

11.52 Uzkožamo gatavošanas iekārtas

11.54 Pannas picu cepšanai

11.55 Aprīkojums ēdiena sadalīšanai porcijās

11.58 Maisīšanas un kulšanas iekārtas

11.59 Automātiskās krēma iekārtas

11.64 Vafeļu cepamās pannas

11.65 Siltie skapji pārtikai

25.8 Picērija

25.9 Konditoreja

26.5 Pildīšanas un iepakošanas sistēmas

26.6 Formēšanas un pildīšanas iekārtas

28.3 Kuteri

32 Maizes, konditorejas iekārtas

32.1 Mīklas apstrādes un pārstrādes iekārtas

32.2 Mīklas maisītāji un kūlēji

32.3 Krāsnis

35.6 Cepamie līdzekļi

35.7 Sastāvdaļas cepšanai

35.17 Mīkla

35.24 Izejvielas cepšanai

35.25 Citi līdzekļi pārtikas rūpniecībai


* Katalogā ir ievietota dalībnieku iesniegtā informācija, un par tās saturu ir atbildīgs izstādes dalībnieks.