Nogaršo jaunos “Krippu” bioloģiskos zirņu krekerus ar rozmarīnu!


SIA “JOLLE” aicina iedvesmoties jauniem garšu atklājumiem un baudīt “Krippu” zirņu krekerus ar tomātiem, sīpoliem, bieti un čili, kaņepju sēklām un jaunos bioloģiskos produktus – BIO zirņu krekerus ar rozmarīnu.

“Krippu” krekeri ir gatavoti no turku zirņiem ar sēklām, garšaugiem un dārzeņiem, sacepti līdz perfektam kraukšķīgumam, lai katrs kumoss, lēnām izkūstot uz mēles, pazustu nemanot. Perfekts našķis bērniem un garda uzkoda pieaugušajiem, jo 100% dabīgs, nesatur alergēnus un izceļas ar augstu uzturvērtību: olbaltumvielas 25% un šķiedrvielas 13%. Zirņu krekeri ir lieliski piemēroti sportiskiem un aktīviem cilvēkiem, veģetāriešiem un vegāniem.
Zirņu kekeri ir laba alternatīva maizei, jo nesatur glutēnu un var ēst gan kā sausmaizītes, uzkodu veidā, veselīgu našķi, papildināt salātus vai pamatēdienus.

SIA “JOLLE” ir uzņēmums, kas ražo uzturvērtībām bagātus turku zirņu krekerus. Uzņēmuma filozofija: dzīves kvalitāte atkarīga no tā, ko ēdam. 

Vairāk informācijas par “Krippu” var atrast: www.krippu.com
Seko: www.facebook.com/krippu.lv/