“Ice Bliss” aicina degustēt latviešu gelato!


SIA “Ice Bliss” Rīgas plānošanas reģiona ekspozīcijā izstādē “Riga Food 2019” prezentēs “Bliss Gelato” – dabisks, bagātīgas garšas produkts, kas pilnvērtīgi saglabā un izceļ Latvijas ogu un augļu garšas. Lai papildinātu un aktivizētu produkta garšu tiek pievienoti rieksti, pupiņas, sēklas, kas tiek grauzdētas.

Jau trīs gadus pēc kārtas “Bliss Gelato” ir saņēmis atzinību sacencībās “Great Taste”, ierindojoties starp vadošajiem ēdieniem, un tagad tas ir atzīts par “Great Taste” ražojumu (Great Taste Supplier).

“Bliss Gelato” izveidojās kā risinājums tam, ka bieži pietrūka optimālais garšas baudījums saldētajos ēdienos. Latvijā ir liela dabisko un svaigo augļu un ogu bagātība, kā arī augstvērtīgs piens. Mūsu gelato tiek veidots ar jaunām metodēm un zinātnisku pieeju, lai izceltu dabisko garšu. Šādu zinātnisku pieeju un pieredzi citur neizmanto. Kvalitatīvas garšas izveide sākās ar vislabāko izejvielas izvēli, tai seko uz zinātniskiem pamatiem balstīta pārstrādāšana, lai maksimāli saglabātu un izceltu garšu un saglabātu produkta dabiskās vērtības. Sākotnējā pārstrāde ir iespējama ar specializētiem aparātiem - ar sulu spiedēm, grauzdētāju, akmens dzirnavām. Tiek veidota īpaša recepte, lai katru garšu iespējami vairāk pilnveidotu un aktivizētu. Visbeidzot gelato saldēšanas ierīcē norisinās process, kas atver pilnu garšas buķeti, saglabājot dabiskās uzturvērtības.

Mūsu īpašā gelato gatavošanas pieeja apvieno garšas atklāšanas un izcelšanas procesus ar īpašu zinātniski pamatotu produkta radīšanas mākslu, lai sniegtu gardēžiem īstu un vērtīgu garšas baudījumu. Tas ir produkts kurā satiekas māksla un zinātne un veido unikālu garšas piedzīvojumu.

Nāciet un pagaršojiet jaunas garšas – jaunā mandeļu ar plūmju mērce, laurlapu sorbets, vai pistācijas, kas ir nominētas par Anglijas importa preci sacensībās “Great Taste 2018”.


Seko: www.facebook.com/pg/blissgelato