Dabīgi buljoni un mērces no “Food Studio”


No 5. līdz 8. septembrim izstādē “Riga Food” Igaunijas nacionālajā kopstendā “Food Studio” piedāvās 100% dabīgus kaulu buljonus un mērces.

“Food Studio” atvieglo gatavošanu un padara ēdienu veselīgāku – visi produkti ir bez piedevām, tie nesatur laktozi un lipekli. Produktu ražošanā izmantoti tikai svaigi un, galvenokārt, vietējas izcelsmes dārzeņi.

Uzņēmums piedāvā vistas, liellopa un zivju buljonus, kā arī Āzijas buljonu, dārzeņu buljonu un sarkanvīna mērci! Kaulu buljonus vāra vismaz 12 stundas, sarkanvīna mērci – vismaz 24 stundas. Dārzeņu buljons ir 100% vegāns.

Produkti ir viegli izmantojami – uzsildi un gatavs! Dzeriet to bez piedevām vai arī pievienojiet zupās, risoto, pastas ēdienos un sautējumos. Ļaujiet vaļu iztēlei!

Vairāk informācijas: www.puljongid.ee
Seko “Food Studio” Facebook: www.facebook.com/puljongid.ee