“Cesvaines alus darītava” piedāvās dzīvo alu


No 5. līdz 8. septembrim izstādes “Riga Food 2018” reģionu halles ekspozīcijā “Novada Garša Latvija” “Cesvaines alus darītava” piedāvās nefiltrētu, nepasterizētu dzīvo alu, ko vāra virs alkšņa koka uguns un pēc tam iejavo ozolkoka kubulā un nogatavina vismaz 30 dienas. Alus sastāvā ir izmantotas daudzveidīgas, augstas kvalitātes sastāvdaļas, piešķirot alum noturīgu garšu un izteiktu aromātu.

Izstādē “Riga Food 2018” varēs nogaršot apiņoto “Marta alu”, salden’ stipro “Augustiņu”, grauzdētu iesalu “Tumšo alu”, kā arī divus īpaši pagatavotus alus veidus – kviešu “Balto dāmu” un kafijas garšas “Melno dāmu”.

Seko "Cesvaines alus daritavas" jaunumiem Facebook: www.facebook.com/CesvainesAlus