“SpirulinaNord” ir radījuši tehnoloģiju tropiskās mikroaļģes spirulīnas audzēšanai ziemeļu klimatā


“SpirulinaNord” izstadē “Riga Food 2020” Inovāciju stendā piedāvās sasaldētu spirulīnu gan individuāliem lietotājiem, gan HoReCa sektoram, gan pārtikas ražotājiem. Sasaldētais spirulīns saglabā maksimālu antioksidantu un vitamīnu daudzumu, kā arī maigo un neitrālo garšu.

“SpirulinaNord” ir Latvijas zinātniecēm piederoša kompānija, kas ir radījusi tehnoloģiju tropiskās mikroaļģes spirulīnas audzēšanai ziemeļu klimatā. “SpirulinaNord” tikko novāktu svaigu spirulīnu sasaldē, lai saglabātu maksimālu antioksidantu un vitamīnu daudzumu un maigo, neitrālo garšu. Inovatīvā slēgtā cikla tehnoloģija nodrošina produktam augstāku un nemainīgu kvalitāti visa gada garumā – 12 mēnešus gadā. Klasiskā dīķu tehnoloģijā spirulīnas audzēšanas sezona ir tikai 4-9 mēņešus gadā, kā spirulīnas arī cieš no temperatūras svārstībām, lietavām, insektu un putnu invāzijas un atmosfēras piesārņojuma.

Par produktu:
Spirulīna ir mikroaļģe – pavediena izmērs mazāks nekā 0,1 mm. Tā satur daudz antioksidantu, vitamīnu un minerālvielu, kā arī visas neaizvietojamās aminoskābes. Augstā koncentrācija un maigā krēmveida konsistence padara to par izcilu dabisko zili-zaļo krāsvielu.

“SpirulinaNord” piedāvā sasaldētu spirulīnu gan individuāliem lietotājiem, gan HoReCa sektoram, gan pārtikas ražotājiem. Svaigai (sasaldētai) spirulīnai ir maiga garša. Uzglabāšanas termiņš -18°C ir 6 mēneši.

Sasaldētas spirulīnas priekšrocības salīdzinājumā ar plaši pieejamo kaltēto spirulīnu (pulveri):
• Pilnīgi neitrāla garša un smarža
• Augstāka uzturvērtība
• Vieglāk sajaucas ar ūdeni vai līdzīgu šķidrumu

Kur lietot:

www.SpirulinaNord.eu
Facebook: SpirulinaNord
Instagram: spirulina.nord



760068272_10525.JPG
1966804145_10525.jpeg
270778696_10525.jpeg
1161359858_10525.jpg