"Ogas Kārums" izstādē “Riga Food 2020” Inovācijas stendā prezentēs dažnedažādus – 12 garšu zefīrus, kas pagatavoti no saimniecības "Mazkuģnieki 2" audzētajām ogām un meža ogām.
Izstādē varēs degustēt jaunos pīlādžu un vīnogu zefīrus, kā arī iegādāties zefīrus un zefīru kūciņu trauciņā un vafeļu glāzītēs. Šie zefīri ir dabīgi, tāpēc tiem ir īss realizācijas laiks – 1 nedēļa. Zefīriem ogas tiek vasarā sasaldētas un pirms lietošanas tikai atkausētas, netiek vārītas. Zefīru garšas: brūkleņu, zemeņu, upeņu, melleņu, ērkšķogu, plūmju, vīnogu, jāņogu, ķiršu,pīlādžu, dzērveņu, kokosriekstu, ābolu/vaniļas, kafijas.