Izbaudi Latvijā radītos, īpaši izturētus “Distillers Republic” rumus


No 9. līdz 12. septembrim izstādē “Riga Food 2020” Inovācijas stendā varēs iepazīt un nogaršot Latvijā radītus džinus un rumus, kuru novitāte ir izejvielas un izturēšanas veids.
"Rums tiek ražots no cukrniedru melases, kas ir atceļojusi no Paragvajas. Inovācija ruma ražošanā ir tā, ka tas netiek noturēts ozolkoka mucās, bet gan izturēts ozolkoka čipšos. Šobrīd esam saražojuši septiņus dažādus rumus. Populārākais ir “Contraband Craft”, kas ir izturēts ozolkoka čipšos un tam tiek pievienota pašu gatavota baltā cukura karamele,” stāsta zīmola “Distillers Republic” izveidotājs Gints Stradiņš.

Sekojiet:
www.facebook.com/distillersrepublic/
www.instagram.com/distillersrepublic



1721260602_10486.jpg
1787428962_10486.jpg
2025896286_10486.jpg
1601866873_10486.jpg
651644121_10486.jpg
1346080706_10486.jpg