Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs
Riga Food iesaka

“Riga Food 2017” pasākumu programma


6. septembris

9.30–17.30 Ēdināšanas pakalpojumu pedagogu un prakšu vadītāju profesionālās kompetences pilnveides semināra cikls “Inovācijas, pieredzes un komunikācijas POP-UP akadēmija”
Darba kārtība
Konferenču zāle Nr. 2

11.00–12.00 Izstādes “Riga Food 2017” oficiālā atklāšanas ceremonija un augstas kvalitātes pārtikas produktu – piena, maizes, medus konkursu uzvarētāju apbalvošana
Konferenču zāle Nr. 3, halles Nr. 2 balkons

11.00-17.00 Rīgas Tējas dienas
Halle Nr. 1

12.00–15.00 Kanādas vīnu degustācija ar vīnzini Artūru Bušu
Halle Nr. 2, Kanādas nacionālais kopstends

18.30 “Riga Food 2017” atklāšanas vakars (ieeja tikai ar ielūgumiem)
Halles Nr. 2 balkonā


7. septembris


8.30–11.00 Seminārs “Pārtikas uzņēmumu eksporta iespējas Kanādā un Ķīnā” (Rīgā)
Konferenču zāle Nr. 1

10.00–15.00 Latvijas jauno pavāru sacensības “Latvijas pavārzellis 2017”
Halle Nr. 1

10.00–18.00 Ēdināšanas pakalpojumu pedagogu un prakšu vadītāju profesionālās kompetences pilnveides semināra cikls “Inovācijas, pieredzes un komunikācijas POP-UP akadēmija”
Darba kārtība
Konferenču zāle Nr. 2


8. septembris

10.00–15.00 Pavāru sacensības “Latvijas pavārs 2017”
Halle Nr. 1

11.00 Starptautisks brokerpasākums / kontaktbirža uzņēmējiem
Konferenču zāle Nr. 1

11.00–15.00 Seminārs “Inovācijas pārtikas produktu ražošanā”
Konferenču zāle Nr. 3

15.00–18.00 Uzzini savu pašreizējo un ideālo svaru! Tikšanās ar dietoloģi Iraidu Badikovu
Halle Nr. 2, “Sanvic” ekspozīcija

20.00 Sacensību “Latvijas pavārs 2017”, “Latvijas pavārzellis 2017” apbalvošanas ceremonijas
“Arkolat” (Mūkusalas iela 72b, Rīga) (ieeja tikai ar ceremonijas ielūgumiem)


9. septembris

10.00 Latvijas mazo alus darītāju un mājbrūvētāju veikuma degustācija
Halle Nr. 1, konkursu laukums

11.00-15.00 Latvijas Nacionālais tējas turnīrs bērniem
Halle Nr. 1

12.00–15.00 Uzzini savu pašreizējo un ideālo svaru! Tikšanās ar dietoloģi Iraidu Badikovu
Halle Nr. 2, “Sanvic” ekspozīcija

13.00 Starptautiskā iepakojuma konkursa „”Riga Food 2017” iepakojums Nr. 1” oficiālā apbalvošanas ceremonija
Izstāžu centra vestibils



Konkurss “Tautas garša”
6.–9. septembris
Iesaisties labākā mājražotāja produkta meklējumos!
Dodies uz Latvijas Lauku konsultācijas un izglītības centra stendu, saņem žetonus, nogaršo produktus un nobalso.

Vieta, kur satiekas novadu garša!
Skatuves programma

Trešdiena, 6. septembris

12.00–13.00 “Novadu garša. Latvija” ekspozīcijas atklāšana
14.00 Viktorīna “Zini Latvijas garšu”
15.00 Viktorīna “Zini Latvijas garšu”
16.00 “Novadu garša. Latvija” pieņemšana (ar ielūgumiem)

Ceturtdiena, 7. septembris

11.00 Sīrupi saldai dzīvei
12.00 Vīni ar garšu
13.00 “Tēva rausis”
14.00 Sēkliņu dabas spēks
15.00 Deviņu zāļu spēks
16.00 Latgales jestrums ziņģēs
17.00 Bezalkoholisks stiprs dzēriens

Piektdiena, 8. septembris

11.00 Livonijas kulinārais ceļš
12.00 Paipalu olas
12.30 Zemgales folkloras kopa “Tīrums”
13.00 Pļavas recenzenti
14.00 “Tēviņu” mājas vīns
15.00 Viss par mārrutkiem
16.00 Folkloras kopa no Dikļiem “Endzelīte”
17.00 “Zilūžu” piens
18.00 “Lienas medus”

Sestdiena, 9. septembris

11.00 Livonijas kulinārais ceļš
11.30 Saldēniešu un brocēniešu darinājumi
12.00 Kurzemes ziņģētāji
12.30 Sveiciens no klāniem
13.00 Vecā labā “Gotiņa”
13.30 “Rankas vīna” burvība
14.00 “Kalnu medus”
14.30 Konkursa “Tautas garša” apbalvošana
15.00 Madoniešu jestrākās ziņģes


Biļetes, Laiks, Vieta