Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs
Seko mums:

Riga Food iesaka

Latvijas labākie pavārzeļļi spēkiem mērosies Ķīpsalā!

Jaunie pavāri no visas Latvijas 7. septembrī pulcēsies Ķīpsalā, lai starptautiskajā pārtikas izstādē “Riga Food 2017” mērotos spēkiem pavārmākslā un cīnītos par titulu „Latvijas pavārzellis 2017”.

Jauno pavāru sacensībās var piedalīties gan kvalificēti pavāri, gan vēl topošie pavāri. Konkursa nosacījums – pieteikuma iesniegšanas brīdī pavārzellis nedrīkst būt vecāks par 23 gadiem.

Piedaloties konkursā, jaunajiem pavāriem ir iespēja pilnveidot savas profesionālās iemaņas, iegūt pārliecību par savu meistarību, iepazīties ar citiem savas profesijas kolēģiem un piesaistīt nākamo darba devēju uzmanību.

“Nepārprotami galvenais konkursantu ieguvums ir pieredze un savu spēku apzināšanās. Ik gadu konkurss atklāj jaunos talantus, kuri ir ieguldījuši lielu darbu, lai sasniegtu augstus rezultātus, ko atzinīgi novērtē arī starptautiska žūrija,” uzsver biedrības „Pavāru klubs” valdes priekšsēdētājs Raimonds Zommers.

Jaunie pavāri ir aicināti pieteikt dalību!
Lai pieteiktos konkursam “Latvijas pavārzellis 2017”, pretendentam līdz 1. augustam ir jāiesniedz aizpildīta pieteikuma anketa un mājas uzdevums – aukstās uzkodas recepte, kuras pagatavošanā jāizmanto vesela paipala un paipalu olas, un veģetārā pamatēdiena recepte, kuras pagatavošanā ir jāizmanto fenhelis, pastinaks un svaigas gailenes. Pieteikums konkursam ir jāsūta uz e-pastu: rita.stramkale@gmail.com ar norādi „Pavārzeļļu konkursam”.

Lejupielādēt mājas uzdevumu
Lejupielādēt pieteikuma anketu
Lejupielādēt produktu sarakstu
Lejupielādēt konkursa nolikumu

Finālisti sacentīsies Ķīpsalā
Astoņus konkursa finālistus izvēlēsies žūrija, kurā būs lietpratēji un Latvijā strādājoši pavārmeistari, kas uzdotos mājas darbi vērtēs kā anonīmus. Finālā iekļūs astoņi labākie jaunie pavāri, kas 7. septembrī Ķīpsalā, izstādē “Riga Food 2017” gatavos ēdienus pēc pašu izstrādātām receptēm un sacentīsies par titulu „Latvijas pavārzellis 2017”.

Starptautiska žūrija un vērtīgas balvas
Jauno pavāru meistardarbus Ķīpsalā pēc noteiktiem kritērijiem – ēdiena noformējums, garša un produktu saderība, tehniskā meistarība un darba organizēšana – izvērtēs kvalificēti Latvijas un ārvalstu žūrijas locekļi, kam ir konkursu vērtēšanas pieredze.

Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems medaļas, sertifikātus, kā arī sponsoru un atbalstītāju sarūpētās balvas. Savukārt jauno pavāru konkursa uzvarētājs saņems ne tikai titulu „Latvijas pavārzellis 2017”, bet arī naudas balvu – 300 eiro.

„Latvijas pavārzellis 2016”
Pērn goda titulu „Latvijas pavārzellis 2016” un zelta medaļu izstādē izcīnīja Arta Pērkona no valsts SIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums”, 2. vietu un sudraba medaļu – Artūrs Bilzens no restorāna „Kaļķu vārti”, 3. vietu – Dans Ivanovs no restorāna „Ribs & Rock”.

Sacensību nolikums un pieteikuma anketa atrodama arī biedrības “Pavāru klubs” mājaslapā www.chef.lv/konkursi/-latvijas-pavarzellis-2017-nolikums. Sacensības rīko biedrība “Pavāru klubs” sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

Kā zināms, starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2017” notiks no 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Sekojiet līdzi izstādes jaunumiem mājaslapā: www.rigafood.lv;
sociālajos tīklos: www.facebook.com/rigafood




Biļetes, Laiks, Vieta


Ziņas


Ekspozīcija